In het Zeeuwse kerstpakket zitten producten van verschillende leveranciers uit Zeeland. Lees verder om kennis te maken met onze leveranciers. Aan het kerstpakket voor kerst 2024 wordt momenteel hard gewerkt. Eind mei zullen alle leveranciers hier uitgelicht worden. 


Chocolate Lovers is een stichting die in 2013 werd opgericht door 10 vrienden die ieder voor zich een heftige periode van verlies, ziekte of overlijden achter de rug hadden. Deze vrienden wilden het daarmee gepaard gaande verdriet, ombuigen in kracht. Dit doen ze door het realiseren van mooie momenten voor gezinnen met langdurig en/ of chronisch zieke kinderen. Ze vervullen laatste wensen voor kinderen en jongeren. Ook helpen ze mee om meer levensvreugde te creëeren voor dementerende mensen . Stichting Chocolate Lovers is een stichting die geen beroep doet op subsidies. Alle activiteiten die worden verzorgd, worden bekostigd vanuit de opbrengsten die voortkomen vanuit het atelier, de winkel, het museum en de online shop. Maar ook door giften en de geweldige inzet van de 50 vrijwilligers die actief zijn binnen de stichting. 


Zeeuwse-Producten.nl & Zeeuwse Zaken is geboren uit onze passie voor Zeeland in al haar facetten: van de stoere leeuw die omhoog rijst uit de golven op de Zeeuwse vlag, de rijke geschiedenis, de schitterende natuur en vergezichten tot de fantastische streekproducten die met veel liefde en vakmanschap in onze provincie worden bereid. Via de webshop en de gelijknamige winkel in Goes laten wij u graag delen in onze passie en bieden wij u een grote collectie Zeeuwse Producten.